Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Postavljeni spremnici s vrećicama za pseći izmet

Postavljeni spremnici s vrećicama za pseći izmet

 

 

Turistička zajednica grada Šibenika inicirala je kupnju spremnika s vrećicama za izmet kućnih ljubimaca kako bi se na taj način riješio problem te vrste onečišćenja stare gradske jezgre.

U dogovoru i koordinaciji  s  poduzećem Gradska čistoća d.d. ,TZ Grada Šibenika  kupila je tri manja spremnika s vrećicama te dva veća spremnika koji  osim vrećica imaju i košaru za otpad zapremine, a koji će danas biti postavljeni na pet gradskih lokacija.

Spremnike iz kojih će te uzeti vrećice i pokupiti za svojim ljubimcem od danas možete pronaći u parku na Baldekinu, ispred Katedrale, na početku Obale dr. Franje Tuđmana, na Poljani i kod crkve Svetog Ivana.

„Kupovinom ovih spremnika želimo  potaknuti  vlasnike pasa da kupe i odlažu  izmet svojih ljubimaca i tako pomažu očuvanju čistoće javnih gradskih površina i  svoga grada općenito“, stoji u zajedničkom priopćenju dvaju poduzeća.

Spremnici su kupljeni  u firmi „Eko-kom d.o.o.“ Lučko po cijeni od  900,00 kn + PDV za manje i 2.500 kn + PDV za veće spremnike . Na spremnicima koji su  zelene boje stoji  je  natpis “Za ljepši i čišći Šibenik „ te logo TZ i Gradske čistoće d.d.,  koja će ujedno ugraditi te održavati spremnike.

  Objavljeno: 19.10.2012, 12:02h