Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Potpisan ugovor o izvođenju radova na petoj fazi uređenja bivšeg kina Odeon

Potpisan ugovor o izvođenju radova na petoj fazi uređenja bivšeg kina Odeon

 

 

Gradonačelnik Željko Burić i predstavnici zajednice ponuditelja Reliance d.o.o.  i Polinom d.o.o. iz Splita Tomislav Albini i Nikša Korda, potpisali su danas ugovor o izvođenju radova na petoj fazi uređenja bivšeg kina Odeon.

 

Ukupna vrijednost radova iznosi 3.053.323,23 kuna od čega je Grad Šibenik uspješno ostvario pola milijuna kuna sredstava Ministarstva kulture.

 

„Projekt uređenja bivšeg kina Odeon podijeljen je u faze jer se radi o objektu u izrazito derutnom stanju. Ovim ugovorom ulazimo u završnicu obnove, a nakon radova na petoj fazi, koja će ujedno značiti i kraj građevinskih radova, predstoji nam opremanje same dvorane. Šibenik će ovim projektom u centru grada dobiti modernu i multifunkcionalnu dvoranu koja će omogućiti  kongresna zbivanja, održavanje  kazališnih predstava i  kino projekcija te će promijeniti kulturnu i društvenu scenu samog  grada.“, kazao je ovom prigodom gradonačelnik Željko Burić. 

 

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta istaknuo je kako je do sada u obnovu bivšeg kina Odeon uloženo oko šest milijuna kuna, od čega je 3,9 milijuna kuna osiguralo Ministarstvo kulture.

 

„Radovi koji će se izvoditi vezani su za ulaznu fasadu, sanitarne čvorove, rasvjetu te unutarnja vrata, a potrajat će četiri mjeseca. Preostalo nam je opremiti objekt audiovizualnom opremom, postaviti podne i zidne obloge te opremiti pripadajući ugostiteljski objekt.“, istaknuo je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.  

 

 

Nikša Korda, direktor tvrtke Polinom d.o.o, kazao je kako se nada da  će radove obaviti u predviđenom roku te  da će  Grad Šibenik biti zadovoljan kvalitetom izvedbe. 

  Objavljeno: 22.10.2018, 14:24h