Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Potpisan ugovor o opremanju OŠ Meterize

Potpisan ugovor o opremanju OŠ Meterize

 

 

Gradonačelnik grada Šibenika, dr. Ante Županović i direktor Školskog servisa d.d. iz Zagreba, Nenad Marinović potpisali su danas Ugovor o isporuci roba za opremanje O.Š. Meterize. Vrijednost ugovorenog posla je 2.698.797,67 kuna, a rok isporuke  60 dana. Na javnom natječaju, što ga je Grad Šibenik za opremanje nove školske zgrade na Meterizama objavio krajem svibnja 2012.,  Školski servis d.d.  je među  8 ponuditelja imao najpovoljniju ponudu.



Do polovice studenoga, do kada bi trebala biti isporučena i montirana oprema, bit će kompletno završeni i radovi na školskoj zgradi, sportskoj dvorani i okolišu, pa će oko 330 osnovaca s područja Meteriza, koji danas pohađaju nastavu u posebnoj smjeni u O.Š. Petra Krešimira IV, prijeći u novoizgrađenu školu.

Direktor Školskog servisa d.d. Nenad Marinović kazao je kako za Školski servis potpisivanje ugovora znači početak radova i da će već danas krenuti u nabavu i izradu opreme potrebne za opremanje škole.

Gradonačelnik dr. Ante Županović je naglasio da je ovo samo prvi korak u stvaranju moderne škole, te da će Grad Šibenik poštovati visoke standarde na drugoj razini opremanja prostora, u skladu sa sredstvima kojima raspolaže.

  Objavljeno: 12.09.2012, 14:39h