Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Potpisan ugovor o radovima na parternom uređenju Ulice kralja Zvonimira

Potpisan ugovor o radovima na parternom uređenju Ulice kralja Zvonimira

 

 

Gradonačelnik Željko Burić i Marko Sarađen, direktor tvrtke Sarađen d.o.o., potpisali su danas ugovor o izvođenju radova na parternom uređenju Ulice kralja Zvonimira.

Radovi su vrijedni 4.856.597 kuna bez PDVa, a pratit će dinamiku izvođenja radova na projektu Aglomeracija Šibenik.

„Aglomeracija Šibenik, projekt Vodovoda i odvodnje, jedan je od najvažnijih infrastrukturnih projekata grada Šibenika u 21. stoljeću, a uz izgradnju i rekonstrukciju kanalizacijske i vodovodne mreže, Grad Šibenik ulaže dodatna sredstva za uređenje komunalne infrastrukture. Konkretno Ulica kralja Zvonimira po završetku radova dobit će potpuno novi izgled primjeren potrebama naših sugrađana.“, rekao je gradonačelnik Željko Burić.

Zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta precizirao je radove koji će biti obuhvaćeni rekonstrukcijom Ulice kralja Zvonimira.

„Grad Šibenik će duž cijele ulice rekonstruirati, proširiti i dograditi nogostupe, uključivo nastavak nogostupa od rotora čvora Meterize do Kronjinog magazina, na Kronjinom magazinu i iza Kazališta napraviti autobusna ugibališta, svaki pješački prijelaz označiti led rasvjetom, rekonstruirati semaforizaciju za Staru cestu i raskrižje ispred Doma zdravlja te postaviti podzemne cijevi za budući sustav nadzornih kamera. U hodu ćemo zamijeniti i izmjestiti dio javne rasvjete.“, istaknuo je Mileta.

Marko Sarađen, direktor tvrtke Sarađen d.o.o., koja ujedno izvodi radove na izgradnji i rekonstrukciji kanalizacijske mreže u Zvonimirovoj ulici kazao je da će tvrtka uložiti maksimalne kapacitete kako bi se radovi odvili u zadanim rokovima.

  Objavljeno: 03.10.2019, 10:44h