Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Potrebitim šibenskim obiteljima donirano 25 tisuća kuna prikupljenih kroz projekt Pink Wing

Potrebitim šibenskim obiteljima donirano 25 tisuća kuna prikupljenih kroz projekt Pink Wing

 

 

Vrijedna donacija danas je stigla na kućne adrese četiri šibenske i jednu tribunjsku potrebitu obitelj te Prihvatilišta za beskućnike u Šibeniku. U okviru humanitarne akcije projekta Pink Wing,  koji je u lipnju ove godine dijelom održan i u Šibeniku, sakupljena su sredstva u visini od 25.000 kuna, a ista su namijenjena za kupnju kućanskih aparata i namještaja potrebitim šibenskim obiteljima te Prihvatilištu za beskućnike.

 

Sedmeročlanu obitelj Papak u Vrpolju posjetili su danas zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta, direktor Turističke zajednice Dino Karađole, organizatori Pink Winga Robert Bajs i Marko Fratrić te im donirali namještaj – blagovaonski stol i stolice, trosjed te radne stolove za djecu.

 

„Pink Wing je karavana sportskih automobila koja prolazeći kroz gradove u Hrvatskoj iste turistički promovira. Međutim, taj projekt ima i svoju humanitarnu dimenziju čiji smo efekt vidjeli danas. Zahvaljujem organizatorima Pink Winga na ovoj lijepoj i humanoj gesti i nadam se da smo današnjom donacijom pripomogli opremiti kućanstva ovim obiteljima.“, kazao je zamjenik gradonačelnika Danijel Mileta.

 

Petar Papak u ime cijele svoje obitelji zahvalio se organizatorima Pink Winga te Gradu Šibeniku ističući kako im svaka pomoć mnogo znači.

 

 

U sklopu akcije, Prihvatilištu za beskućnike u Šibeniku danas su donirane perilica i sušilica rublja. 

  Objavljeno: 01.08.2017, 13:40h