Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Poziv stanovnicima Brnjice, Goriša, Konjevrata i Lozovca na radionicu JU "Nacionalni park Krka"

Poziv stanovnicima Brnjice, Goriša, Konjevrata i Lozovca na radionicu JU "Nacionalni park Krka"

 

 

Javna ustanova "Nacionalni park Krka" organizira radionice/konzultacije s lokalnim dionicima u sklopu projekta "Nepoznata Krka: skrivena blaga gornjeg i srednjeg toka rijeke Krke" KK.06.1.2.01.0003., pod nazivom: Studija upravljanja posjetiteljima i akcijski plan upravljanja posjetiteljima NP Krka za razdoblje 2019. – 2031.

 

Radionica/konzultacije s lokalnim stanovništvom za Grad Šibenik (administrativna naselja: Brnjica, Goriš, Konjevrate, Lozovac) održat će se u Ispostavi Drniš, 09. travnja 2019. godine, s početkom u 17:30. Planirano trajanje radionice/konzultacija je do 19:00.

 


Radionice/konzultacije s lokalnim stanovništvom organiziraju se kako bi Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ informirala lokalne dionike o aktivnostima povezanim s upravljanjem posjećivanjem NP „krka“ te prikupila prijedloge i mišljenja kojima će se informirati izrada nacrta ciljeva i aktivnosti Javne ustanove „Nacionalni park Krka“ u upravljanju posjetiteljima/posjećivanjem NP „krka“ za razdoblje do 2031. Godine. 

  Objavljeno: 03.04.2019, 12:06h