Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

POZIV - UKLJUČIMO SE SVI U KAMPANJU ZA ČIST OKOLIŠ

POZIV - UKLJUČIMO SE SVI U KAMPANJU ZA ČIST OKOLIŠ

 

 

Akcijom čišćenja deponija otpada - divljeg odlagališta tzv. Pećina ( od  vojarne Bribirski knezovi prema kanalu sv. Ante), u subotu, 21. travnja 2012. god. u 9 sati, Grad Šibenik i Turistička zajednica Grada Šibenika pridružuju se  kampanji Zelena čistka - jedan dan za čisti okoliš, koja će ove subote okupiti najveći broj volontera ikada u zajedničkoj akciji čišćenja Hrvatske.

Grad Šibenik prepoznao je važnost kampanje kao važan korak u promjeni odnosa građana prema otpadu, te će podupirući kampanju omogućiti građanima aktivno uključivanje u rješavanje problema vezanih za očuvanje okoliša i prirode u svom gradu.

U akciji će, uz gradska poduzeća te obrazovne i kulturne ustanove, sudjelovati učenici Srednje strukovne škole, festival Teraneo sa svojim volonterima, Šibenska gradska straža, a Turistička zajednica je poziv za sudjelovanjem uputila i drugim udrugama civilnog društva s područja Šibenika. Akciju će kao sponzori poduprijeti Solaris, koji će pobrinuti za hranu, te Konzum koji će osigurati dovoljnu količinu vode za sve sudionika akcije.

Pozivaju se građani da sudjelovanjem u subotnjoj akciji na čišćenju divljeg odlagališta još jedanput potvrde činjenicu kako je  čist okoliš pravo i obaveza svih nas. Uključenjem u kampanju za čisti okoliš, omogućit ćemo bolju budućnost i nama i budućim generacijama.

Pokažimo što smo u stanju napraviti zajednički.

Ovo je akcija za čišći grad.

Ovo je akcija SVIJU NAS.

  Objavljeno: 18.04.2012, 12:28h