Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Poziv za prijavu na natječaj „Nagrada za volontere i organizatore volontiranja“

Poziv za prijavu na natječaj „Nagrada za volontere i organizatore volontiranja“

 

 

Savjet mladih grada Šibenika organizira četvrtu godinu za redom u Šibeniku dodjelu Nagrade za volontere i organizatore volontiranja. Od ove godine organizaciji se pridružuje i Savjet mladih Šibensko-kninske županije, a obuhvaća se područje cijele Šibensko-kninske županije.

 

Cilj ove akcije je poticanje volonterskog rada u lokalnoj zajednici kroz nagrađivanje volonterskog doprinosa pojedinaca i organizacija koje provode volontiranje.

 

Savjet mladih Grada Šibenika i Savjet mladih Šibensko – kninske županije poziva sve zainteresirane za promicanje volonterstva da se prijave na natječaj koji je otvoren od

07. studenoga – 22. studenoga 2019. godine.

 

Zainteresirane organizacije i pojedinci koji žele prijaviti sebe, drugu organizaciju i/ili pojedinca za volontersku nagradu trebaju ispuniti Obrazac za volontere/ Obrazac za organizatore volontiranja, a mogu ih preuzeti na službenim stranicama Grada Šibenika, Šibensko-kninske županije,  Šibenske udruge mladih – Š.U.M., Udruge „Mladi u EU“ te na portalu Skvuš.hr.

 

Na natječaj se mogu nominirati neprofitne organizacije (udruge, zaklade, javne ustanove, gradovi, mjesni odbori; prema čl.7 Zakona o volonterstvu) i volonteri/ke u neprofitnim organizacijama.

 

O dobitnicima Nagrade odlučuje Povjerenstvo koje se sastoji od 3 člana, a organizacija dodjele Nagrade za volontere i organizatore volontiranja bit će održana 5. prosinca 2019. godine u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“ s početkom u 18 sati.

 

„Pozivamo sve volontere da se prijave i daju svoj doprinos promicanju volonterstva i volonterskih aktivnosti u Šibensko-kninskoj županiji. Prijave možete slati na info@mladi-eu.hr ili putem pošte na adresu Udruga mladih ''Mladi u EU'', Prilaz tvornici 41, 22 000 Šibenik.“, poručio je predsjednik Savjeta mladih grada Šibenika Matej Matić.

 

  Objavljeno: 07.11.2019, 10:04h