Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Poznati prvi izvođači ovogodišnjeg izdanja Adventure

Poznati prvi izvođači ovogodišnjeg izdanja Adventure

 

 

Nema zime ili kako bi to poručio prvi izvođač ovogodišnjeg izdanja Adventure: No sikiriki!

 

I ove godine najbolji božićni sajam na obali započinje na blagdan sv. Nikole, u petak 6. prosinca. U Adventurinom Parkiću (Perivoj Roberta Visianija) na pozornicu staje Edo Maajka, jedan od najpoznatijih repera u regiji, vrsni tekstopisac i sjajni performer kojeg ne treba posebno predstavljati. Jedan od predvodnika ovdašnje hip-hop scene od prvog albuma Slušaj mater do nedavno izdanog Put u plus naredao je brojne nastupe i nagrade, osvojio publiku i stekao brojne obožavatelje koji će bez sumnje ispuniti Parkić.

 

Tjedan dana nakon prvog koncerta u Parkiću, u petak 13. prosinca, red dolazi i na Malu ložu. Čast da prve nastupe na novoj lokaciji šibenskog božićnog sajma pripala je trima damama: Jeleni Radan i meritasicama Meri Jaman i Aniti Valo. Njihova dugogodišnja suradnja rezultirala je glazbenim konceptom When Tomorrow Comes u kojem ova tri osebujna vokala interpretiraju pjesme izvođača koji su utjecali na njihov glazbeni put. Upotpunjen autorskim skladbama i ponekim božićnim brojem, glazbeni program na Malu ložu donosi nešto intimniju predblagdansku atmosferu.

 

Bogati i raznoliki programi Adventure grad će tijekom prosinca zaviti u božićno ruho. Oni kojima se najmlađi najviše vesele – radionički programi Adventurice – kreću u subotu, 7. prosinca kada svoja vrata otvara Galerija Matija.

 

Podsjećamo da su još uvijek otvoreni javni poziv za ugostitelje i ponuđače za najam kućica na Maloj loži te za sudjelovanje na Sajmiću, a zainteresirani prijave mogu podnijeti do utorka, 19. studenog. Više informacija i detalji javnih poziva dostupni su na službenim stranicama Turističke zajednice Šibenik.

 

  Objavljeno: 15.11.2019, 14:23h