Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predavanje Branka Lustiga u HNK u Šibeniku

Predavanje Branka Lustiga u HNK u Šibeniku

 

 

U sklopu turneje Edukacijskih jutara Festivala židovskog filma Zagreb u ponedjeljak, 7.listopada 2013., bit će u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku održano predavanje Branka Lustiga, hrvatskog producenta i dobitnika nagrade Oscar za filmove Schindlerova lista i Gladijator. Tema predavanja bit će iskustvo iz zloglasnih koncentracijskih logora, s posebnim naglaskom na poticanje tolerancije i mirnog suživota među pripadnicima različitih nacionalnosti i religija.

 

U okviru programa, u organizaciji kojeg je partner Grad Šibenik,  bit će prikazan i višestruko nagrađivan njemački igrani film "Nadarena djeca" redatelja Markusa Rosemullera iz 2011. godine.

Program u Šibenskom kazalištu počinje u 11 sati , a namijenjen je - prije svega - učenicima viših razreda osnovnih škola.

 

 

Istog dana gradonačelnik Šibenika, Željko Burić, primit će u 10 sati istaknutog hrvatskog producenta Branka Lustiga. Zajedničku izjavu za medije dat će u 10.30 sati u Uredu gradonačelnika, Trg palih branitelja Domovinskog rata 1.

  Objavljeno: 04.10.2013, 09:33h