Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predavanje "Europske ruke" o europskom tržištu rada

Predavanje "Europske ruke" o europskom tržištu rada

 

 

 

Lucija Aužina i Vida Grujić održat će u ponedjeljak, 3. listopada predavanje u sklopu događanja „Europske ruke“, koje organizira Europe Direct centar Šibenik. „Europske ruke“ predstavljaju događanje koje promiče jedinstveno europsko tržište, mogućnosti plasmana proizvoda na tržište putem „online“ prodaje i mobilnost radne snage unutar zemalja članica Europske unije.

 

Lucija Aužina pričat će o europskom tržištu rada  kao koordinatorica programa Eurodysee za Šibensko-kninsku županiju. Riječ je o međunarodnom programu razmjene mladih između članica Skupštine europskih regija, namijenjenom mladim ljudima u dobi od 18 do 30 godina. Eurodysee omogućava stjecanje profesionalnog iskustva na različitim područjima djelovanja u trajanju od tri do sedam mjeseci. Naša druga gošća Vida Grujić prezentirat će iskustva šestomjesečnog profesionalnog usavršavanja u sklopu Eurodysee programa u jednoj konzultantskoj tvrtki u španjolskoj Barceloni.

 

Pozivamo sve mlade ljude, posebice studente da nam se pridruže na ovom, vjerujemo, interesantnom predavanju. Događanje počinje u 19 sati i 30 minuta u prostorijama Europe Direct centra,  na Starom pazaru. 

 

  Objavljeno: 03.10.2016, 10:31h