Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predavanje za roditelje "Program zdravlja za djecu"

Predavanje za roditelje "Program zdravlja za djecu"

 

 

Sutra, 15. studenog, u Gradskoj knjižnici Jurja Šižgorića održat će se predavanje za roditelje "Program zdravlja za djecu". Predavači su Padma Devi, mag kineziologije i Leonardo Gospodnetić, učitelji Divine health programa, reikija i programa zdravlja za djecu. Organizator je Divine energy park - podružnica Tribunj. Početak je u 18 sati.

 

Park Božanske Energije je spiritualna organizacija za razvoj svijesti, zdravlja, prirode i mira. Njen cilj je omogućiti svakom pojedincu da razvije svoj mentalni potencijal i živi kreativan, uspješan i dug život u sreći i ispunjenju.

 

Ovaj program, namijenjen djeci i mladima od 6-14, pomaže im da riješe osobne konflikte, izgrade samopoštovanje, mirnoću, kreativnost, sreću, zdravlje i koncentraciju. Program je jednostavan, nenaporan i u osnovi baziran na principu igre.

 

 

Dobar temelj se utvrđuje i izgrađuje u djetinjstvu, stoga su savladavanje tehnika disanja, uspravno držanje, suptilne fizičke vježbe i vježbe za razvoj kreativnosti idealan način da se tijelo i um harmoniziraju, razvije snaga i otpornost te da se dijete pripremi za nadolazeće izazove.

  Objavljeno: 14.11.2013, 09:09h