Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstava "Murlin Murlo" u produkciji šibenske kazališne kuće

Predstava "Murlin Murlo" u produkciji šibenske kazališne kuće

 

 

Premijera predstave "Murlin Murlo" održat će se u čevrtak 29. listopada s početkom u 20 sati u Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku. Za pretplatu B i slobodnu prodaju predstava će biti prikazana u petak, 30. listopada s početkom u 20 sati.

Pretplatnici A, umirovljenici, invalidi i studenti imaju 20% popusta. Ulaznice u prodaji od 15. listopada na Internet stranici "https://www.mojekarte.hr".

Murlin Murlo ruskog dramatičara Nikolaja Koljade bavi se životima četvero mladih ljudi koji egzistiraju u posttranzicijskom razdoblju, odnosno u onome što je ostalo od nekadašnjeg sovjetskog imperijalizma. Radnja se odvija u provincijskom gradiću Sipilovsk gdje likovi nemaju priliku za zdrav razvoj. Želja za metropolom, Moskvom, boljim životom, gotovo je čehovljevski prikazana. Okolnosti ih samo gaze, a dvije sestre Olga i Ina ugledaju spas u novom podstanaru Alekseju. Koljada u stilu odlazi ekstremno u kreiranju ljudskih sudbina, daje notu sablasnog, gangrenozno prosipa ljudsku srž na pladanj. Murlin Murlo je priča o nama i o još jednom beznadežnom kriku za boljim sutra.

Specifičnost ovog naslova je što kompletna produkcija iz naše kazališne kuće, odnosno cjelokupni autorski i umjetnički tim je iz Šibenika!

Režija: Oriana Kunčić

Igraju: Ana Perković, Franka Klarić, Šime Bubica i Kristian Šupe

Scenograf: Frane Celić

Kostimografkinja: Sara Lovrić Caparin

Autor glazbe: Ante Stošić

Oblikovatelj zvuka: Pavle Karega

Oblikovatelj svjetla: Josip Bakula

Inspicijent: Sergej Mioč

Grafički dizajn: Ante Filipović Grcić

 

  Objavljeno: 14.10.2020, 08:37h