Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljanje iNavisa na 3. Godišnjem susretu gradonačelnika i poduzetnika

Predstavljanje iNavisa na 3. Godišnjem susretu gradonačelnika i poduzetnika

 

 

Na poziv Udruge Gradova u Republici Hrvatskoj i Lider Pressa,  gradonačelnik Grada Šibenika dr. Ante Županović sudjeluje u radu 3. Godišnjeg susreta gradonačelnika i poduzetnika što se danas i sutra održava u Rovinju.
 
Nakon otvaranja skupa, kojeg će pozdraviti Giovanni Sponza, gradonačelnik Rovinja, Željko Vukelić, direktor Lidera, mr.sc. Vojko Obersnel, predsjednik Udruge gradova u RH i gradonačelnik Grada Rijeke, te dr.sc. Siniše Tatalovića, savjetnika Predsjednika RH, u sklopu panela o investicijama u jedinicima lokalne samouprave, gradonačelnik Županović i direktor CroNoMara Malvin Villaboo predstavit će projekt ) iNAVISa - projekt uspostave pomorskog inovacijskog centra. Nakon njhovog izlaganja Jim Clark će predstaviti projekt urbane regeneracije u Glasgowu.
 
Poslijepodnevni program započinje raspravom o razvojnim mogućnostima hrvatskih gradova i tvrtki na području energetske učinkovitosti i obnovljivih izvora, u sklopu koje će biti predstavlje švedski Grad Kalmar kao održivi zeleni grad.
 
Sutra na programu su rasprave o inovativnim rješenjima za efikasnije poslovanje komunalnih sustava, upravljanju dokumentacijom uredskog poslovanja u gradovima, kao i kako stvoriti uspješnu destinaciju organizacijom manifestacija.

  Objavljeno: 14.10.2011, 09:40h