Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljanje knjige Program Božanskog Zdravlja

Predstavljanje knjige Program Božanskog Zdravlja

 

 

U ponedjeljak, 27. veljače u knjižnici Jurja Šižgorića bit će predstavljena knjiga Program Božanskog Zdravlja.  Nakladnik je Park Božanske energije iz Zagreba. Knjigu će predstaviti Ivo Lise. Početak je u 18 sati. 

Knjiga Program božanskog dravlja - Disanje, meditacija i kozmičko punjenje namijenjena je za bolje razumijevanje našeg tijela i svijesti. U njoj su opisane vježbe za koherenciju tijela i duha, sustavi ljudskog tijela i svijesti, kvalitete uma, načini i savjeti kako da očuvate i pomladite svoje tijelo, meditacija, pranajame - tehnike disanja.  Program Božanskog Zdravlja je osnovni tečaj Parka božanske energije pomoću kojeg sebi omogućavate savršen odmor i zdravlje tijela i uma.

Cilj ovog programa je da pojedinac živi svoj puni mentalni potencijal i uživa u životu u sreći, miru i suosjećanju. Knjiga je napisana na jednostavan i praktičan način i poslužit će vam kao praktičan priručnik u postizanju boljeg zdravlja tijela i duha. Sadrži puno ilustracija, fiziologije tijela i raznih vježbi s nekoliko stranica u boji. Park Božanske Energije je spiritualna i socijalna organizacija univerzalne ljubavi, suosjećanja i mira. Njezin cilj je obrazovati ljude o drevnim tajnama njegovanja tijela i svijesti kroz različite tečajeve i publikacije. Djeluje kao udruga građana petnaest godina u Hrvatskoj, Europi, Indiji i Indoneziji.

 

  Objavljeno: 24.02.2012, 00:00h