Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljanje Prijedloga održivog plana razvoja za područje Jadrtovca i Morinjskog zaljeva

Predstavljanje Prijedloga održivog plana razvoja za područje Jadrtovca i Morinjskog zaljeva

 

 

Predstavljanje Prijedloga održivog plana razvoja za područje Jadrtovca i Morinjskog zaljeva biti će održano u petak, 11. rujna 2015. u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Jurja Šižgorića, s početkom u 11,30.

Uvodne riječi dat će zamjenik gradonačelnika mr.sc. Danijel Mileta i pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika Matija Bumbak. Plan će predstaviti Ivana Laginja, voditeljica ureda UNDP-a u Zadru.

Grad Šibenik je u 2014.g. sklopio ugovor s UNDP Croatia o izradi Plana razvoja područja Jadtrovca, uključujući Morinjski zaljev, na iznos od 140.000,00 kuna. Plan će, nakon 7 mjeseci izrade, biti predstavljen šibenskoj javnosti.

Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) u Hrvatskoj djeluje od 1996. godine, a usmjeren je na održivi razvoj lokalnih zajednica, promoviranje održivih energetskih rješenja, nisko-ugljični razvoj, očuvanje zaštićenih područja prirode i zaštitu prirode te zagovaranje potpune socijalne uključenosti osoba s invaliditetom, manjina i drugih ranjivih skupina. 

  Objavljeno: 10.09.2015, 08:08h