Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljanje programa natječaja "Zaželi - Program zapošljavanja žena"

Predstavljanje programa natječaja "Zaželi - Program zapošljavanja žena"

 

 

Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava u četvrtak 13. srpnja 2017.g. s početkom u 10 sati u Gradskoj vijećnici u Šibeniku održat će informativnu radionicu vezano na natječaj  “ZAŽELI – PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA“ koji je u okviru Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali“, objavljen 30. lipnja na http://www.esf.hr/natjecaji/socijalno-ukljucivanje/poziv-na-dostavu-projektnih-prijedloga-zazeli-program-zaposljavanja-zena/.

 

Natječaj je otvoren jedincima lokalne i područne (regionalne) samouprave i neprofitnim organizacijama  u svrhu zapošljavanja žena u nepovoljnom položaju na tržištu rada, na poslovima potpore i podrške te brige za starije osobe i osobe u nepovoljnom položaju u njihovim zajednicama.

 

Ukupna vrijednost natječaja je 400,1 MHRK i bit će otvoren do iscrpljenja financijskih sredstava.

 

Svrha održavanja informativnih radionica je prezentirati mogućnosti dodjele bespovratnih sredstava u okviru navedenog natječaja, s naglaskom na aktivnosti i vrste troškova koji se mogu pokriti istim, kao i sam postupak prijave na natječaj.

 

Obavijest o održavanju informativnih radionica, kao i obrazac putem kojeg je moguće prijaviti sudjelovanje je objavljena na mrežnim stranicama  http://www.esf.hr/ i http://www.strukturnifondovi.hr/ 

  Objavljeno: 07.07.2017, 09:48h