Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljen program 22. Večeri dalmatinske šansone

Predstavljen program 22. Večeri dalmatinske šansone

 

 

Program 22. Večeri dalmatinske šansone koja se održava 16. i 17. kolovoza 2019. godine na Trgu Republike Hrvatske u Šibeniku najavljen je na današnjoj konferenciji za medije. Program su predstavili direktori festivala Branko Viljac i Dušan Šarac, a podršku festivalu izrazili su gradonačelnik Željko Burić, zamjenik gradonačelnika Paško Rakić te direktor Turističke zajednice grada Šibenika Dino Karađole.

 

„Držati intenzitet zanimanja pune 22 godine znači da zaista postoji kvaliteta te na tome čestitam direktorima festivala Branku Viljcu i Dušanu Šarcu. Uz intenzivna festivalska zbivanja u Šibeniku, Šansona je sinonim uspješnosti, dugotrajnosti i kvalitete.“, kazao je gradonačelnik Željko Burić.

 

Prva festivalska večer rezervirana je za talijanske kancone koje će izvesti 25 izvođača, dok će u sklopu Večeri novih skladbi nastupiti 23 izvođača, od čega 11 debitanata.

 

Festival će voditi voditeljski dvojac Martina Validžić i Robert Ferlin, početak obje večeri je u 21 sat, dok će Večer novih skladbi izravno prenositi HRT.

  Objavljeno: 13.08.2019, 14:30h