Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljen program ovogodišnjeg Pink Wing projekta

Predstavljen program ovogodišnjeg Pink Wing projekta

 

 

Pink Wing projekt koji obogaćuje elitni turizam u Hrvatskoj, uvelike je zainteresirao javnost, a tim povodom u hotelu Academia u Zagrebu jučer je press konferencija na kojoj je predstavljen start jedinstvenog gastro-turističkog projekta koji na vrhunski način pokreće hrvatski turizam i predstavlja Hrvatsku kao svjetsku elitnu turističku destinaciju.

 

Na konferenciji za novinare organizator Pink Winga, Robert Bajs zajedno s direktoricom Turističke zajednice grada Zagreba Martinom Bienenfeld, izaslanicom gradonačelnika grada Zagreba Anom Pandžom-Kunčević te direktorom Turističke zajednice grada Šibenika, Dinom Karađole predstavili su projekt Pink Wing te istaknuli kako je upravo ovo prilika za predstavljanje Hrvatske u iznimno pozitivnom svjetlu jer naglašava bogatu turističku ponudu, prirodne ljepote i predivne priobalne ceste.

 

Pink Wing podržan je od Hrvatske turističke zajednice i gradonačelnika gradova kroz koje prolazi karavana te turističkih zajednica Zagreba, Senja, Opatije, Karlobaga, Šibenika i Zadra.


Kao posebnu vrijednost projekta predstavnici turističkih zajednica ističu suradnju i povezivanje gradova kroz koje će proći Pink Wing karavana vrhunskih automobila i to sve sa zajedničkim ciljem – promocijom Hrvatske!


Start Pink Winga 2017 je od 14. - 18. lipnja, a ovim projektom dokazat će se kako je Hrvatska jedna od najljepših zemalja na svijetu te bogatstvo elitnog turističkog sadržaja – vrhunska gastronomska ponuda i prirodne ljepote!

 

Ruta koja će pokazati turističku posebnost Hrvatske ove će godine krenuti iz Zagreba, preko Grobnika i Opatije, Senja, Karlobaga, Šibenika, otoka Obonjana pa natrag preko Plitvičkih jezera do Zagreba i to kako bi se hrvatska cesta predstavila javnosti, ali i turistima kao najljepša u Europi.

 

Hedonistički beach party s vrhunskim DJ-ima bit će organiziran na otoku Obonjanu, uz gala večeru i vrhunsku zabavu!

  Objavljeno: 14.06.2017, 11:06h