Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljen program šibenskog POS-a

Predstavljen program šibenskog POS-a

 

 

Stanovi POS-a gradit će se u Šibeniku na lokaciji Zapadne magistrale na Meterizama, za što je već ishodovana građevinska dozvola, a ukoliko bude interesa, pored prvih 39 stanova gradit će se nova zgrada, moglo se čuti danas na prezentaciji programa POS-a u Šibeniku koju je održao zamjenik direktora Agencije za pravni promet i posredovanje nekretninamaKrešimir Žunić.

Grad Šibenik raspisao je, krajem svibnja, Javni poziv za podnošenje zahtjeva za kupnju stana u društveno poticanoj stanogradnji na području Grada Šibenika (više na: http://bit.ly/1Uu7Izv ) te je današnja prezentacija imala za cilj – onima koji su se već prijavili – dodatno pojasniti pojedinosti vezano uz šibenski POS, ali i privući nove zainteresirane obitelji za kupnju stana po ovom programu. Prijaviti se može još šest dana i pozvani su svi zainteresirani da to i učine.


„Šibenik postaje sve atraktivniji grad za život i stanovanje, a turističke brojke iz godine u godinu rastu, tako da je POS idealna prilika, prije svega, mladim obiteljima da riješe svoje stambeno pitanje. Lokacija na Meterizama je uistinu atraktivna; mjesto je to s kojeg seže možda i najljepši pogled na Šibenik i šibenski arhipelag.“, kazao je
gradonačelnik Željko Burić.


Na Meterizama će se graditi stanovi površine 40,00m2 do 92,00m2 i svaki će stan imati pripadajuće parkirno mjesto i spremu. „Predviđene jedinične cijene stanova su oko 1000 Eur/m2, uz kamatu koja je u visini od cca 3% godišnje na rok od 31 godinu.  Kupnjom stana stječu se sva vlasnička prava raspolaganja koja su neograničena, što znači da u slučaju bilo kakvih promjena okolnosti svaki kupac može kupljeni stan i prodati po tržišnim uvjetima.“, pojasnio je Krešimir Žunić. 

  Objavljeno: 24.06.2016, 14:39h