Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljen projekt "Dolac-budi u Điru"

Predstavljen projekt "Dolac-budi u Điru"

 

 

Danas je na Peškariji, u nazočnosti gradonačelnika dr. Željka Burića, zamjenika gradonačelnika  mr.sc. Danijela Milete i direktora Ureda Turističke zajednice Grada Šibenika Dina Karađole, predstavljen projekt „Dolac-budi u điru“. Svi pružatelji usluga smještenih u Docu udružili su snage i odlučili se na zajednički programski koncept kako bi podignuli razinu kvalitete usluge u ovom najstarijem i najšarmantnijem dijelu Šibenika te ga još više oživjeli i približili sugrađanima i gostima.

„Dolac je srce i duša Šibenika u kojem naši sugrađani vrlo rado provode svoje slobodno vrijeme, te smo odlučili formirati zajedničku udrugu i krenuti zajedničkim snagama k podizanju  kvalitete ponude i usluge te organizirati raznovrsne programe.“, najavio je Vladimir Kužina u ime svih predstavnika pružatelja usluga: Domalda, Šešule, Downtowna, Naomi S, Skipera, UO Dolac, Point bara, Domina, Fausta, Animamare, Touristpointa, kioska Koltrina.

Gradonačelnik Grada Šibenika je pozdravio projekt i udruživanje te kazao: „Čestitam šibenskim dolačkim snagama i podržavam ovakav vid suradnje jer svima nam je želja podignuti kvalitetu usluge u našem gradu, a posebice u Docu. Nadam se kako će se na ovu pozitivnu priču nadovezati i iznajmljivači u Docu, jednom rječju svi koji žele raditi na razvoju ponude najstarijeg dijela grada.“

Već do proljeća 2014. godine s gradskim institucijama definirat će se kulturni program koji će se odvijati u Docu. Na oba ulaza u Dolac uskoro će biti postavljena dva vizualno prepoznatljiva info punkta na kojima će zainteresirani moći dobiti sve potrebne informacije i materijale o raznovrsnoj ponudi koju Dolaz pruža: gdje popiti piće, pojesti, prespavati, gdje imaju besplatan internet, kakva su događanja i manifestacije organizirane… Dugoročno, u planu je i rješavanje infrastrukturne problematike i kompletno preuređenje Doca u suradnji s Gradom.

Dolac je, naime, četvrt specifičnog geografskog položaja, mediteranskog duha i bogate povijesne baštine, a u svom jedinstvenom ambijentu istovremeno pruža nebrojene mogućnosti za cjelodnevan boravak i provod kako naših sugrađana, tako i gostiju.

  Objavljeno: 27.12.2013, 13:20h