Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljen promotivni film Šibenik iz zraka

Predstavljen promotivni film Šibenik iz zraka

 

 

Sinoć je u Muzeju grada Šibenika predstavljen novi 4-minutni promotivni film "Šibenik iz zraka". Film je naručila Turistička zajednica Grada Šibenika, a izrađivač je tvrtka Skyaction, vlasnika Ivana Ercegovića.

"Film je fascinantan, svatko tko pogleda ovaj film bit će sretan. Izuzetan je zbog toga što svi mi koji dugo živimo u ovom gradu nismo svjesni njegove ljepote. Mi intenzivno radimo na turističkoj valorizaciji ovoga grada i nastavit ćemo tim putem.", kazao je na predstavljanju filma Željko Burić, šibenski gradonačelnik i predsjednik Turističke zajednice Grada Šibenika.

"Ovo je plod dugogodišnjeg nastojanja Turističke zajednice Grada Šibenika da se napravi ovakav uradak. Film kreće s Jadrije, prolazi kroz Kanal Svetog Ante, obilazi tvrđavu Svetog Nikole, šetnicu i terminal za kruzere, zatim Šibenski most, starogradsku jezgru i druge tvrđave, stoga mislim da smo dobili jedan vrhunski proizvod koji možemo koristiti na sajmovima u svrhu promocije Šibenika" , pojasnio je direktor Ureda TZ Grada Šibenika Dino Karađole, te kazao kako će se film nadograđivati paralelno s razvojem turističke infrastrukture, misleći tu na invrsticiju Dogus grupe, uređenje hotela na Meduliću, tvrđavu barone i druge šibenske projekte.
 

  Objavljeno: 12.12.2014, 08:12h