Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavljena knjiga "Mali - veliki, veliki -mali"

Predstavljena knjiga "Mali - veliki, veliki -mali"

 

 

U Gradskoj knjižnici "Juraj Šižgorić" sinoć je predstavljena nova, peta knjiga šibenske autorice Jagode Sablić "Mali - veliki, veliki -mali". Izdavač je Gradska knjižnica, a knjigu su predstavili Viljam Lakić u ime nakladnika,  književnik Mladen Bjažić,  Živana Podrug i sama autorica, dok su  stihove čitala djeca  iz udruge "Virko" - Nika Leho i Karlo Milović.
 
 "Mali - veliki, veliki - mali" knjiga je koja je nastala u razgovorima s djecom  za vrijeme Međunarodnog dječjeg festivala u Šibeniku. Njihove odgovore o tomu što žele biti kad odrastu Jagoda Sablić je ispričala stihom i slikom, naime autorica je sama ilustrirala i likovno obradila ovu knjigu. Ovaj svojevrsni priručnik o ljudskim zanimanjima namijenjen djeci,  Sablić je dopunila i podacima o slavnim ljudima  koji su se u prošlosti njima bavili.
 
Jagoda Sablić napisala je dosad četiri knjige, koje su sve tiskane u izdanju Ogranka Matice Hrvatske u Šibeniku : " U škrinjici života", "U zagrljaju svemira", "Mozgalice i pitalice za mudre dječje glavice" i " Potraga za izgubljenim psićem". 

  Objavljeno: 11.01.2013, 09:17h