Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavnici gradova Slunja i Ozlja posjetili Šibenik

Predstavnici gradova Slunja i Ozlja posjetili Šibenik

 

 

Gradonačelnik Grada Slunja Jure Katić i gradonačelnica Grada Ozlja Gordana Lipšinić sa suradnicima posjetili su danas Šibenik  s ciljem upoznavanja primjera dobre prakse provedbe projekata  i povlačenja sredstava iz EU fondova.

U Gradskoj upravi primio ih je gradonačelnik Željko Burić te ih je upoznao s realiziranim gradskim projektima, kao i planovima koji tek čekaju svoje ostvarenje.

„Dobra suradnja unutar Gradske uprave, a osobito entuzijazam i sposobnost mladih ljudi grade Šibenik u novom pravcu i drago nam je da to prepoznaju i drugi naši gradovi. Očekujemo i dalje intenzivan turistički razvoj, a sve je više posjetitelja  koji pokazuju interes prema kontinentu koji je prepun potencijala.“, rekao je gradonačelnik Željko Burić, poželjevši gostima dobrodošlicu u Šibenik.

I Slunj i Ozalj su gradovi koji imaju svoje povijesne jezgre, a sličnost sa šibenskim starim gradom motivirala ih je da poslušaju i vide iskustva i primjere dobrih projekata.

Gosti su obišli tvrđavu Barone, a pomoćnica pročelnika u Odjelu za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Ivana Rupić Bujas povela ih je u obilazak tvrđave sv. Mihovila te Urbanog centra Grada Šibenika.

  Objavljeno: 12.02.2016, 14:02h