Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Predstavnici slovačkog grada Humennéa u Šibeniku

Predstavnici slovačkog grada Humennéa u Šibeniku

 

 

U okviru bogatog programa Međunarodnog dječjeg festivala večeras će se šibenskoj publici predstaviti folklorni ansambl Chemlon iz grada Humennéa.

Tim povodom pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Šibenika Mirjana Žurić, susrela se danas s predstavnicima grada i članovima ansambla.

„Želim vam dobrodošlicu u naš grad koji će vam, vjerujem, ostati u lijepom sjećanju. Uživajte u festivalu, druženjima s vršnjacima i dođite nam opet dogodine sa svojim roditeljima i prijateljima“, pozvala je goste pročelnica Žurić i zaželjela im uspješan večerašnji nastup.

Humenné i Šibenik već godinama ostvaruju kvalitetnu suradnju koja će skorim bratimljenjem ovih dvaju gradova doseći i višu razinu.

U sklopu 54. Međunarodnog dječjeg festivala gosti iz Slovačke će se  šibenskoj publici predstaviti Pjesmama i plesovima podno Vihorlata. Folklorni ansambl Chemlon iz Humennéa izvest će danas na Ljetnoj pozornici dio svojeg repertoara i približiti Šibenčanima bogatu kulturnu plesnu baštinu zemplinške regije na istoku Slovačke. 

  Objavljeno: 01.07.2014, 14:39h