Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Prepoznatljivi šibenski brendovi

Prepoznatljivi šibenski brendovi

 

 

U sklopu prezentacije projekta „Priprema za brendiranje grada Šibenika“ autora Roberta Jakovljevića koja se jučer održala u Gradskoj vijećnici, prisutnima su se predstavili neki uspješni pojedinačni šibenski brendovi.

U restoranu Gradska vijećnica svoje proizvode predstavili su Ivo Močić, vlasnik restorana; Vinarija Vinoplod Šibenik; DO Ručak, vlasnice Jasminke Tanfara i Giro caffe, vlasnika Zlatka Vukičevića. Na ovaj način im se još jednom zahvaljujemo na odazivu i suradnji na ovom važnom projektu koji će Šibenik učiniti prepoznatljivim domaćoj i svjetskoj javnosti.

Naime, ovi su proizvođači i ugostitelji prepoznali važnost brendiranja i pozicioniranja svojih proizvoda te svoju djelatnost uklopili u šibensku atmosferu. Tako je restoran Gradska vijećnica mnogo više od samog restorana i predstavlja istinski užitak vrhunske gastronomije uklopljen u ambijent stare gradske jezgre pojačan s istančanim glazbenim programom. Ritual ispijanja kave dobio je sasvim novu dimenziju otkad je Giro caffe građanima Šibenika ponudio jutarnju ili popodnevnu kavu pripremljenu po vrhunskim talijanskim standardima. A ako želite jesti zdravo, i slatko i slano, onda svakako trebate posjetiti prodavaonicu DO Ručak gdje će te pronaći kreativno osmišljene obroke za svaki dan, dok je šibenska vinarija svakako je jedan od najstarijih i najprepoznatljivijih šibenskih brendova koji dugu tradiciju proizvodnje vina uspješno prilagođava suvremenim marketinškim trendovima.

Caffeteria Giro espresso

Vinoplod Vinarija

Do Ručak

Restoran Gradska vijećnica


  Objavljeno: 23.01.2013, 10:01h