Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Prezentacija poduzetničkog impulsa za 2013. godinu

Prezentacija poduzetničkog impulsa za 2013. godinu

 

 

Prezentacija Poduzetničkog impulsa za 2013. godinu održat će se u srijedu, 27. veljače 2013. godine u 11.00 sati u Gradskoj knjižnici „Juraj Šižgorić“, Poljana maršala Tita 6, Šibenik.

Prezentaciju Poduzetničkog impulsa – Programa poticanja poduzetništva i obrta za 2013. godinu organizira Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske, a za područje Šibensko – kninske županije provodi Grad Šibenik.

Program poticanja poduzetništva i obrta – Poduzetnički impuls za 2013. godinu provodi se temeljem programa Vlade RH za razdoblje od 2011. – 2015. godine u kojemu su mjere poticanja konkurentnosti poduzetništva i obrta definirane kroz tri glavna područja i to:

 - Gospodarski oporavak i razvoj poduzetništva
 - Tehnološki razvoj i jačanje konkurentnost
 - Regionalni razvoj i korištenje fondova EU

Ministarstvo poduzetništva i obrta kroz sustav poticaja provodi gospodarske mjere sukladno cilju gospodarske politike, a to je postupno povećanje stope rasta gospodarstva kako bi se do 2015. Godine kretala na razini od oko 5%. Opći cilj Ministarstva poduzetništva i obrta u sektoru malog gospodarstva u Hrvatskoj je unaprijediti politike i mjere poticanja razvoja malog gospodarstva.

  Objavljeno: 22.02.2013, 09:13h