Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Prihod od završnog koncerta 7. Vocal masterclassa bit će uplaćen liječenju Mare Roše

Prihod od završnog koncerta 7. Vocal masterclassa bit će uplaćen liječenju Mare Roše

 

 

Jučer, 28. kolovoza, u HNK u Šibeniku održan je završni koncert 7. Vocal masterclassa.  Ovogodišnji Vocal masterclass bio je humanitarnoje karaktera, a prihod prikupljen od prodaje ulaznica namijenjen je za dodatne troškove liječenja Mare Roše. Na koncertu su nastupili polaznici Mastercalssa Marija Lešaja, Bianka Ivas, Martina Đurđović, Valentina Fijačko, Zlatko Aurelio Kokeza kao klavirska pratnja Borne Ercega. Voditeljica ovogodišnjeg Masterclassa bila je primadona Olivera Miljaković.

 

Sudionike Vocal masterclassa pozdravio je i zamjenik gradonačelnika Šibenika Nikica Penđer koji je tom prigodom izjavio:

- Zadovoljstvo mi je pozdraviti sudionike sedmog izdanja Vocal masterclassa u organizaciji našeg kazališta, posebno pozdravljam ovogodisnju Voditeljicu Masterclassa primadonu Oliveru Miljakovic ali i sve polaznike  škole, te se nadam da ste u Šibeniku, osim radnog dijela, odvojili vrijeme za uživanje u ljepotama grada i njegove okolice-, kazao je dogradonačelnik, te nastavio:

-Drago mi je što večerašnje kulturno događanje ima i humanitarni prizvuk...i zato neka ove večerašnje arije i napjevi dopru do naše sugrađanke Mare i neka joj pomognu u našem zajedničkom cilju-a to je njezino ozdravljenje.

 

  

 Već sedmu godinu za redom Vocal masterclass posvećen je Majdi Radić,a  trajao je od 20. do 28 kolovoza.  

  Objavljeno: 29.08.2013, 07:43h