Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Prijem za nagrađene gimnastičare

Prijem za nagrađene gimnastičare

 

 

U povodu uspjeha mladih gimnastičara GK "Dišpet" gradonačelnik dr. Ante Županović primio je Tina Škugora i Krešimira Šintića, te njihovog trenera Josipa Zorića kao i predsjednicu GK Dišpet Mirjanu Škugor. Gimnastički klub „Dišpet“ sudjelovao je sa sedam natjecatelja na nedavno održanom Finalu Kupa RH u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici u Nacionalnom gimnastičkom centru „ATON“ u Nedelišću i polučio odlične razultate.Tin Škugor u kategoriji kadeta osvojio je zlatnu medalju u višeboju (šest obaveznih gimnastičkih sprava), a u kategoriji juniora Krešimir Šintić okitio se brončanom medaljom također u višeboju.

Prema riječima predsjednice kluba ovo su zaista vrijedni rezultati koji su postignuti unatoč neadekvatnim prostornim i ograničenim vremenskim uvjetima u kojima vježbaju mladi šibenski gimnastičari. Ipak ova dva gimnastičara ostvarila su rezultate te iza sebe ostavili niz drugih koji svakodnevno rade po nekoliko sati u pravim gimnastičkim dvoranama.

Čestitajući gimnastičarima gradonačelnik je naglasio kako iznimno cijeni njihove napore u treniranju u takvim okolnostima, čime je njihov rezultat još značajniji. "Pokušat ćemo zajedno s vašim vodstvom u klubu pronaći i predložiti rješenja za prostorne i druge probleme koje muče vas, ali i druge klubove koji vrijedno rade s mladim sportašima, te i u teškim uvjetima za njihov rad postižu odlične rezultate".

  Objavljeno: 09.12.2011, 00:00h