Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Pripreme za otvorenje 59. MDF-a i Šibensku noć

Pripreme za otvorenje 59. MDF-a i Šibensku noć

 

 

U povodu otvorenja 59. međunarodnog dječjeg festivala te organizacije Šibenske noći,  u petak 14. lipnja 2019. godine od 14,00 sati, na snazi će biti privremena regulacija prometa na području šibenske rive.

 

U navedenom periodu za sav promet, osim vozila stanara i interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku.

 

U subotu 15. lipnja 2019. godine od 09, 00 sati bit će onemogućeno parkiranje na parkirališnim mjestima na Obali palih omladinaca. Sva vozila koja se zateknu na navedenim parkirališnim mjestima bit će uklonjena o trošku vlasnika i prebačena na parkiralište na prostoru TEF-a.

 

Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje, 16. lipnja u 04,00 sata.

 

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata u gradu za Šibensku noć, kao i u noći zatvaranja MDF-a, bit će do 04,00 sata, a za cijelo vrijeme trajanje festivala, od 15. do 29. lipnja ugostitelji će raditi produženo, do 2 sata ujutro.

 

Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na lokaciji Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I u vremenu do 02,00 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala.

 

Mole se građani za strpljenje kako bi i ovogodišnja organizacija tradicionalne Šibenske noći protekla što uspješnije.

 

 

  Objavljeno: 13.06.2019, 08:30h