Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Pripreme za otvorenje 60. MDF-a i Šibensku noć

Pripreme za otvorenje 60. MDF-a i Šibensku noć

 

 

U povodu otvorenja 60. međunarodnog dječjeg festivala te tradicionalne Šibenske noći,  u petak, 19. lipnja 2020. godine od 14,00 sati, na snazi će biti privremena regulacija prometa na području šibenske rive.

 

U navedenom periodu za sav promet, osim vozila stanara i interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku.

 

Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje, 21. lipnja u 12,00 sati.

 

Također, zbog održavanja proslave 50. obljetnice kanonizacije sv. Nikole Tavelića u nedjelju, 21. lipnja 2020. godine od 09,00 sati za promet će biti zatvorena Ulica Vladimira Nazora. Regulacija prometa u navedenoj ulici bit će na snazi do završetka programa na Trgu Ivana Gorana Kovačića (cca 13,00 sati).

 

Radno vrijeme ugostiteljskih objekata (restorana i barova) u gradu za Šibensku noć (20. lipnja), kao i u noći zatvaranja MDF-a (04. srpnja), bit će do 04,00 sata, a za cijelo vrijeme trajanje festivala, od 20. lipnja do 04. srpnja ugostitelji će raditi produženo, do 2 sata ujutro.

 

Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na lokaciji Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I u vremenu do 02,00 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala.

 

Mole se građani za strpljenje kako bi organizacija navedenih događanja tijekom nadolazećeg vikenda protekla što uspješnije.

 

 

  Objavljeno: 17.06.2020, 13:16h