Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Pripreme za otvorenje MDF-a i Šibensku feštu

Pripreme za otvorenje MDF-a i Šibensku feštu

 

 

U povodu otvorenja 57. međunarodnog dječjeg festivala te organizacije koncerta Psihomodo popa u Docu,  od petka, 16. lipnja u 19,00 sati, na snazi će biti privremena regulacija prometa na području šibenske rive.

 

U navedenom periodu za sav promet, osim dostavnih vozila i vozila interventnih službi, bit će zatvorena Obala dr. Franje Tuđmana, Obala palih omladinaca i Obala prvoboraca u Šibeniku.

 

Privremena regulacija prometa bit će na snazi do nedjelje, 18. lipnja u 04,00 sata.

 

U periodu od 17. lipnja do 01. srpnja 2017. godine ugostiteljski objekti iz skupine „Restorani“ i „Barovi“ na području Grada Šibenika mogu raditi jedan sat duže u odnosu na propisano radno vrijeme (do 02,00 sata).

 

Navedeni ugostiteljski objekti mogu u noći otvorenja 57. međunarodnog dječjeg festivala, sa 17. lipnja na 18. lipnja 2017.g., i u noći zatvaranja Festivala, s 01. srpnja na 02. srpnja 2017.g., raditi produljeno do 04,00 sata.

 

Također, Grad Šibenik donio je Zaključak o odobrenju prekoračenja najviše dopuštene razine buke na lokaciji Obala palih omladinaca, Obala dr. Franje Tuđmana i Trg Pavla Šubića I u vremenu do 04,00 sata u noći otvaranja, odnosno zatvaranja Festivala.

 

 

Mole se građani za strpljenje kako bi i ovogodišnja organizacija tradicionalne Šibenske fešte protekla što uspješnije.

  Objavljeno: 13.06.2017, 10:20h