Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Pristigle četiri ponude za rekonstrukciju dijela ceste u Mandalini

Pristigle četiri ponude za rekonstrukciju dijela ceste u Mandalini

 

 

Grad Šibenik zaprimio je četiri ponude za rekonstrukciju dijela ceste u Mandalini.  Riječ je o nerazvrstanoj prometnici - dionica od Ulice Velimira Škorpika do Policijske uprave - koja je dio planskih aktivnosti na održavanju i osuvremenjivanju mreže gradskih ulica.

 

Otvaranje ponuda se odvijalo putem video-linka, a ponuditelji su MP Beton iz Solina, Strabag d.o.o. iz Zagreba,  TEC gradnja d.o.o.  iz Šibenika te Čigra d.o.o.  iz Šibenika.  Ponude će se pregledati te izvršiti izbor najpovoljnijeg ponuditelja koji zadovoljava sve natječajne uvjete. Vrijednost pristiglih ponuda, bez PDV-a, kreće se u iznosu od 874 tisuće kuna do milijun kuna.

 

Ovaj zahvat se nadovezuje na radove na vodovodnoj i kanalizacijskoj mreži na istoj dionici  u Ulici Velimira Škorpika i na izgradnju objekta  „Centar novih tehnologija – Trokut“ i njegovog okoliša.

 

Cilj predmetnog zahvata je osigurati visoku razinu prometne usluge ne samo za vozače, nego i za pješake, te podići komunalni standard ove gradske dionice na višu razinu.

Projektom je obuhvaćeno i osvjetljenje prometnice. Kvalitetna cestovna javna rasvjeta, odgovarajuće razine i jednolikosti luminacije površine kolnika, omogućiti će vozačima maksimalan nivo zapažanja.

 

 

Duljina zahvata iznosi cca 265,00 m. 

  Objavljeno: 16.04.2020, 12:35h