Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Probrani filmovi, koncert ponajboljih jazzista i program za najmlađe ovaj tjedan u Kući Arsen!

Probrani filmovi, koncert ponajboljih jazzista i program za najmlađe ovaj tjedan u Kući Arsen!

 

 

Srijeda i subota i ovaj tjedan rezervirane su za probrane filmske naslove; na velikom platnu gledamo hvaljeno francusko ostvarenje Noćni putnici, novi film velikana Davida Cronenberga Zločini budućnosti, film Air u režiji Bena Afflecka te napetu kriminalističku dramu Sveti pauk temeljenu na istinitom događaju. U petak u Kuću Arsen stiže Zvonimir Šestak Groove Assembly koji je okupio ponajbolje jazz glazbenike na ovim prostorima, dok će najmlađi u subotu uživati na predstavi Sunčasta, a film Super Mario Bros u sklopu Bubamarca umjesto u nedjelju prikazuju u ponedjeljak!

U srijedu, 5. travnja u 18 sati na rasporedu je film „Noćni putnici“, hvaljeno francusko ostvarenje kojem je tema slojevit portret pariške obitelji. U 20.30 sati igra film Zločini budućnosti, novo ostvarenje filmskog velikana Davida Cronenberga.

U petak, 7. travnja u 21 sat u Arsenu možete poslušati koncert ponajboljih glazbenika jazz scene na ovim prostorima, Zvonimir Šestak Groove Assembly.

U subotu, 8. travnja u 11 sati u sklopu programa Bubamarac igra predstava Sunčasta.

Također u subotu, ali u 18 sati igra film Air u režiji Bena Afflecka koji će vas vratiti u razdoblje 80-ih godina. U 20.30 sati gledatelji će moći uživati u filmu Sveti pauk, napetoj kriminalističkoj drami temeljenoj na istinitom slučaju.

U sklopu programa Bubamarac, u nedjelju u 11 sati, na programu će biti Super Mario Bros film, nova ekranizacija kultne igre.

Radionica stiha i oslobađanja kreativnosti Apoteka poezije pod vodstvom Nikole Eterovića stiže u Kuću umjetnosti Arsen 27. - 29. travnja, a namijenjena je svim osobama koje djeluju u obrazovnom sustavu ali i ostalim zainteresiranima!

Ulaznice za sve programe Kuće umjetnosti Arsen dostupne su online, u City Pointu i na blagajni Arsena.

Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava uz predočenje članske iskaznice pri kupnji ulaznica na blagajni Kuće umjetnosti Arsen ostvaruju popust.

Bar Arsen otvoren je od ponedjeljka do subote od 9 do 22 sata te nedjeljom od 9 do 14

  Objavljeno: 03.04.2023, 11:58h