Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Pročelnik Matija Bumbak sudionik panela konferencije o fondovima EU

Pročelnik Matija Bumbak sudionik panela konferencije o fondovima EU

 

 

Na konferenciji Zagrebačke banke o mogućnostima korištenja fondova EU, koja je jučer uz podršku Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj, održana u Zagrebu, pročelnik Odjela za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Matija Bumbak bio je pozvan kao sudionik panela na temu ulaganja u smještajne kapacitete i diversifikaciju turističke ponude.

 

„Nakon kratkog pregleda mogućnosti za turističke projekte poduzetnika i jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave, bilo je riječi i o  nadolazećimnatječajima za sektor turizma. Razgovarali smo i o problemima turističkog sektora i na koji način bi fondovi EU mogli pomoći u njihovu rješavanju. Kroz primjere iz prakse imao sam mogućnost predstaviti rad našeg odjela; na kojim projektima radimo, ali i s kojim se problemima u tom segmentu rada susrećemo.“ kazao je Bumabk.

 

Konferencija je okupila partnere Zagrebačke banke ali i klijente koji imaju iskustva s privlačenjem sredstava iz EU fondova, domaće i međunarodne financijske stručnjake i konzultante, a sve kako bi sudionicima na što jednostavniji način objasnili mogućnosti korištenja bespovratnim sredstvima iz Europske unije. Pripremljen je veliki broj zanimljivih panela s najaktualnijim temama povezanima s EU fondovima.

 

U ime Predstavništva Europske komisije u Hrvatskoj na konferenciji je sudjelovao i voditelj predstavništva, g. Branko Baričević koji je uz uvodnu riječ govorio i o Europskim strukturnim fondovima 2014. - 20120.  

 

 

  Objavljeno: 18.06.2015, 14:52h