Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Proglašeni najuspješniji sportaši i sportašice u Šibensko-kninskoj županiji

Proglašeni najuspješniji sportaši i sportašice u Šibensko-kninskoj županiji

 

 

U Hrvatskom narodnom kazalištu u Šibeniku danas je održana svečanost proglašenja najboljih sportaša u Šibensko-kninskoj županiji tijekom 2018. godine u organizaciji Zajednice sportova Šibensko-kninske županije. 

 

Svečanosti su nazočili gradonačelnik Željko Burić sa zamjenicima Danijelom Miletom i Paškom Rakićem koji su nagrade dodijelili laureatima u pojedinim kategorijama. 

 

Najbolja sportašica u 2018. bila je Nives Radić, članica Kickboxing kluba Dalmatino. Drugo mjesto zauzela je još jedna članica Dalmatina, Karmela Makelja, dok je treće mjesto zauzela Eleonora Borgin iz Jedriličarskog kluba Tijat.

U konkurenciji najboljih sportaša slavio je Roko Fržop iz BBK Orlov krug iz Vodica. Njegov imenjak Roko Copić, član Jedriličarskog kluba Val, zauzeo je drugo mjesto, a treći je bio Frane Gabre iz Veslačkog kluba Dupin.

Ženski košarkaški klub Vodice je proglašen najboljom ženskom ekipom u županiji, dok je drugi najbolji ženski sastav Plivački klub Šibenik. Bronca je pripala djevojkama iz Ženskog malonogometnog kluba Mirlović Zagora. 

Nagrada za najbolju momčad u prošlog godini otišla je Jedrilačarskom klubu Val, iza njih su se plasirali viceprvaci Hrvatske, juniori GKK Šibenika, dok je treća najbolja momčad u županiji BBK Orlov krug.

Damir Lambaša iz KBK-a Dalmatino proglašen je najboljim trenerom u prošloj godini, Teo Piasevoli iz JK Val zauzeo je drugo mjesto, dok je treće mjesto pripalo Bori Vukoviću iz ŽKK Vodice.

Za dugogodišnji rad u sportu nagrađeni su Miroslav Vukšić, Zlatko Jurić i Nenad Amanović. Priznanja su dobili i sportaši s invaliditetom: Stipan Pešić, Alen Bračanov i Slobodan Vulić.

Za dugogodišnji rad u sportu i promociji sporta Šibensko-kninske županije posthumno su nagrađeni Gordan Baraka, Božidar Bujas, Renato Vrbičić i Grgo Renje. A posebnu nagradu, za 80. godina postojanja, dobio je Kuglački klub Šubićevac.

 

FOTO: ŠibenikIn

  Objavljeno: 16.05.2019, 14:32h