Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Program obuke volontera: POKAŽI KAKO

Program obuke volontera: POKAŽI KAKO

 

 

U sedam dana obuke, koju organizira i provodi Upravni odjel za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika,  mladi volonteri će saznati koji koje projekte, sufinancirane sredstvima EU, Grad Šibenik provodi, kako se slaže projektna dokumentacija, osnove javne nabave, o sustavu izvještavanja i vidljivosti projekata, reviziji, dok će sedmi dan obuke biti rezerviran za obilazak projekata „na terenu“.

„Veliki je broj mladih ljudi koji nas kontinuirano zovu, traže mogućnost da im damo uvid u način kako radimo i koje to projekte Grad Šibenik provodi. Odlučili smou sedam tjedana , točnije petkom od 8,30-10h, održati sedam takvih obuka, jer time ne samo da pomažemo mladim ljudima u stjecanju znanja, već i ulažemo u ljude koji će za sutra, bez obzira gdje radili, pisati projekte i tako doprinositi razvoju svoga grada. I to je bila naša misao vodilja kod dogovora oko organizacije ovog našeg projekta“, kazala je Ivana Bujas Rupić, pomoćnica pročelnika za gospodarstvo, poduzetništvo i razvoj Grada Šibenika.

Danas je održana druga obuka u nizu na kojoj je bilo riječi o načinu slaganja projektne dokumentacije. Volontere svaki tjedan obučava jedan djelatnik Odjela, uz uvjet da radi duže od 6 mjeseci na projektima.

  Objavljeno: 29.05.2015, 12:50h