Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Project Vojarna Winter Edition

Project Vojarna Winter Edition

 

 

Da je „Project Vojarna“ po izboru publike najbolji  open air party u Hrvatskoj u 2018. godini , prenosi  portal „Klubska scena“ koji je ovu godinu uručio nagradu Ambasador glazbenoj udruzi „Echo i Decoded Records“ iz Šibenika. 

 

Nakon ljetnog spektakla uz Borisa Brejchu i više od 2500 plesača na užarenom betonu Vojarne vrijeme je za druženje u hangaru  u kojem je prošli put gostovao škotski tandem „Gary Beck & Sillicone Soul“.


Ovog puta headliner večeri dolazi iz dalekog Izraela i jedan je od glavnih predvodnika melodične strane elektronike u svijetu. „Guy J“ majstor je progresivnog zvuka prožetog snažnim emocijama i zato je svaki njegov nastup nabijen pozitivnom energijom te ne ostavlja publiku ravnodušnom ni pod koju cijenu. Produkcijom glazbe počinje se baviti već s 14 godina, a najraniji uzori su mu Depeche Mode čiji trag se i danas osjeti u njegovom radu. Kruna dugogodišnjeg napornog rada na vlastitoj produkciji stiže 2008. godine kada na album 'Esperanza' svoj potpis stavlja moćni Bedrock. Uslijedila su izdanja i na ostalim većim etiketama na tržištu, a svoju odanost John Digweedu pokazuje 2012.godine kad pokreće svoj vlastiti label 'Lost & Found' kao podlabel njegovom slavnom Bedrocku.

Uz glavnog gosta tu je i provjerena ekipa koja ce stati za mix pult pa ćete uz Guy J čuti i meštra od zanata iz Trogira Tome R,  alfu i omegu kompletne organizacije Edy C. & SuggaDaddy, najboljeg tajnika na svijetu PaleolitiK, vjecnog plurista Amigaa iz Zadra te mladu nadu Šibenika Ante Banić!

 

Dobro se pripremite za nadolazeću badnju večer jer Guy J vas vodi na putovanje nabijeno snažnim emocijama i dobrom zabavom.

 

Ulaznice po cijeni od 70kn možete nabaviti na svim predprodajnim mjestima Adriaticket dok će cijena ulaznice na samom ulazu biti 100kn.

Web: www.projectvojarna.com

 

 

  Objavljeno: 19.12.2018, 09:47h