Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Projekt I JA SAM 950 predstavljen na danima Otočkih dječjih vrtića na Hvaru

Projekt I JA SAM 950 predstavljen na danima Otočkih dječjih vrtića na Hvaru

 

 

Na 11.danima otočkih dječjih vrtića, s temom 'Od baštine za baštinu',  održanim od 29.rujna do 1.listopada u Starom Gradu na Hvaru, s velikim su uspjehom predstavljeni projekti I JA SAM 950, šibenskih odgojiteljica iz dviju gradskih ustanova.

DV Šibenska maslina predstavila se sudionicima skupa sa dva projekta. 'Bunari našeg grada', naziv je projekta iz vrtića Jutro, odgojiteljica Željke Milovac i Danijele Stošić Protega, dok je vjerska skupina Anđeli vrtića Vidici prezentirala projekt 'Kroz prošlost moga divnog grada', odgojiteljice Sanje Lelas i Bernardice Ljutić. U osmišljavanju navedenih projekata, od kojih je projekt vrtića Vidici uvršten i u slikovnicu 'Naš grad u našem naručju', sudjelovala je i pedagoginja Marijana Burić.

DV Smilje također je predstavio dva projekta, 'Kako je nastao nas grad Šibenik', vrtića Grada, odgojiteljice Mile Kovač i Željane Ljubić te 'Kamen priča priču moga grada', autori kojeg su odgojiteljice Ljiljana Krnić i Marija Sare iz DV Ciciban. U navedenim projektima sudjelovala je i pedagoginja Loreta Prgin.

Prezentacijama na Hvaru, odgojiteljice iz šibenskih gradskih vrtića na najljepši su način i izvan granica našeg grada, obilježile značajnu 950-tu obljetnicu od prvog pisanog spomena Sibenika.

  Objavljeno: 02.10.2016, 13:35h