Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Prometni redari dobili uniforme

Prometni redari dobili uniforme

 

 

Prometni redari od danas su na terenu u novim uniformama čiji izgled je propisan pravilnikom Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Vrijednost nabave jest oko 20 636,25 kuna s PDV-om, što uključuje uniforme, cipele, remenje i kišne kabanice. Do kraja godine i komunalni će redari dobiti svoje uniforme, za koje će sredstva  biti osigurana rebalansom proračuna ili u proračunu za 2014.  godinu.

Na ovaj način komunalni i prometni redari bit će prepoznatljivi među građanima, čime će ne samo dobiti veću ozbiljnost u radu kroz vizualni identitet, već će se i povećati efikasnost njihovog rada.

Rad komunalnih i prometnih redara daje sliku rada Gradske uprave i Gradonačelnika, što je i razlog da se upravo u navedenu službu uvedu poboljšanja, kako bi im se omogućili što bolji preduvjeti za njihov učinkovitiji rad.

Nove uniforme najavio je gradonačelnik Šibenika Željko Burić na nedavno održanom radnom sastanku s komunalnim i prometnim redarima, na kojem je prvenstveno bilo riječi o povećanju učinkovitosti rada tih službi, ali i o potrebi da im se, radi njihove efikasnosti, omoguće bolji uvjeti rada.

  Objavljeno: 21.10.2013, 09:17h