Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Promidžbenom filmu o Šibeniku „Grad je pozornica“ Grand prix Festivala turističkog i etno filma – TEF u gradu Krku

Promidžbenom filmu o Šibeniku „Grad je pozornica“  Grand prix  Festivala turističkog i etno filma – TEF u gradu Krku

 

 

Na prvom Festivalu turističkog i etno filma – TEF koji je u srijedu i četvrtak, 4. i 5. listopada 2023. godine održan u gradu Krku, Grand prix, prvu nagradu Stručnog povjerenstva TEF-a te nagradu za montažu dobio je promidžbeni film o Šibeniku pod nazivom „Grad je pozornica“. Nagrade je preuzeo Dino Karađole, direktor Turističke zajednice grada Šibenika koji je, uz ostalo,  kazao kako je promidžbeni film „Grad je pozornica“ tom prilikom naišao na brojne pohvale gledatelja i sudionika Festivala, pa tako i Stručnog povjerenstva. Scenarij filma potpisuje JU Tvrđava kulture Šibenik,dok je za produkciju zaslužan Luka Rukavina. Podsjetimo, s ovim promidžbenim filmom Grad Šibenik predstavio se 2019. godine u Milanu.

„Drago mi je što se uvrstio u sam vrh najbolje hrvatske filmske produkcije etno i turističke tematike u kojoj je izdvojen i nagrađen  između 40 turističkih i 24 etno filma u užoj konkurenciji“ – rekao je Karađole prilikom preuzimanja nagrade.

Manifestacija koja je, uz filmske projekcije ponudila i bogati popratni program,  održana je u organizaciji Udruge Tragom hrvatske baštine i pod pokroviteljstvom Grada Krka, Turističke zajednice Grada Krka i Turističke zajednice otoka Krka uz nazočnost brojnih uzvanika i gostiju.

Autorica fotografija: Bruna Đuković

 

 

  Objavljeno: 06.10.2023, 09:57h