Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Promocija mentora i savjetnika 7. listopada 2013.

Promocija mentora i savjetnika 7. listopada 2013.

 

 

Agencija za odgoj i obrazovanje u suradnji s Ministarstvom znanosti, obrazovanja i sporta organizira 7. listopada 2013. godine u 11 sati u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu svečanu promociju odgojitelja, učitelja, nastavnika i stručnih suradnika koji su napredovali u zvanju.

Odluku o ponovnom napredovanju u zvanje mentora i savjetnika promoviranima će uručiti dr. sc. Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta i Vinko Filipović, prof., ravnatelj Agencije za odgoj i obrazovanje.

Svečanom promocijom želi se nagraditi najbolje u sustavu, one koji svojom stručnošću, pedagoškim metodama, uzornim radom i trajnim stručnim usavršavanjem unapređuju nastavni proces poučavanja i odgojno-obrazovni sustav u cjelini. Promovirano će biti 248 odgojno-obrazovnih radnika, od toga iz predškolskih ustanova 25 odgojitelja i stručnih suradnika, iz osnovnih škola 137 učitelja i stručnih suradnika, a iz srednjih škola i učeničkih domova 86 nastavnika i odgajatelja.

Dvoje nastavnika iz  šibenskih osnovnih škola napreduju ili se ponovno biraju u zvanje. Riječ je o Ljiljana Erceg učiteljici kemije iz Osnovna škola Vidici Šibenik, koja napreduje u zvanje učitelj savjetnik, dok učiteljica geografije iz OŠ Jurja Dalmatinca Mira Jušić napreduje također u učitelja savjetnika. Iz srednjih škola Ivančica Jakoliš, nastavnica tjelesne i zdravstvene kulture iz Prometno-tehničke škola, napreduje u zvanje profesor savjetnik.

  Objavljeno: 30.09.2013, 08:16h