Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Prosvjed zbog novog termina Županijske panorame

 

S obzirom da se Županijska panorama HRT-a od 10. siječnja emitira u novom, neprimjerenom terminu, gradonačelnik Grada Šibenika uputio je pismo Glavnom ravnatelju HRT-a  Josipu Popovcu, kao i nadležnim službama HRT-a, sljedećeg sadržaja: „Poštovani gospodine Popovac,              
Panorama Zadarske i Šibensko-kninske županije, kao program koji na dnevnoj bazi prenosi lokalne teme naših gradova i županija, vrlo je gledan program kojeg mi Šibenčani rado pratimo. To je ujedno i jedini, ako ga tako možemo nazvati, na lokalnu sredinu usredotočeni sadržaj na državnoj televiziji koji prati dnevna zbivanja, a poznato vam je kako svi mi volimo gledati i slušati o onome što se događa u našoj neposrednoj blizini.              
Zato mi dopustite da vam uputim jedan mali prosvjed zbog novog termina u kojem ste odlučili emitirati Panoramu, a koji nije dobar kako za gledatelje tako niti za HRT. Naime, termin 15,30h ne može biti toliko gledan i praćen kao dosad, jer je riječ o vremenu u kojem su ljudi još uvijek na radnim mjestima. Vjerujemo ipak da je riječ o nekoj trenutnoj shemi (možda zbog SP u rukometu ili sl.), no ukoliko je riječ o nekom dugoročnijem rješenju, molim vas da imate u vidu činjenicu da su brojni građani već danas komentirali neprimjerenost novog termina Panorame.              
U nadi da ćete imati razumijevanja za navedeno,            
Ostajem s poštovanjem,                                                                                                                                
GRADONAČELNIK  
Dr. Ante Županović

  Objavljeno: 12.01.2011, 14:33h