Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Prvenstvo Hrvatske u low kicku, tri medalje za Dalmatino

Prvenstvo Hrvatske u low kicku, tri medalje za Dalmatino

 

 

U nedjelju, 30.04., u Opatiji je održano prvenstvo Hrvatske u low kicku za seniore. Na natjecanju je bilo prijavljeno oko 100 boraca iz 50-ak klubova kluba iz cijele Hrvatske.

 

Boje kickboxing kluba „Dalmatino“ Šibenik branila je u kategoriji do 52 kg Snježana Prgomet, do 60 kg Karmela Makelja, a do 70 kg Nives Radić.

 

Najuspješnija je bila Karmela Makelja koja je u finalu imala za protivnicu Dianu Franke, odličnu seniorku, dugogodišnju prvakinju Hrvatske i standardnu seniorsku reprezentativku.

 

Nives Radić  U polufinalu  bila je protivnica Maja Britvić iz Pule, izuzetno snažna mlada borkinja koja se inače natječe i u ultimate fightu.

 

Snježana Prgomet je nastupila u kategoriji do 52 kg iako je bila prijavljena u kategoriji do 48 kg, ali zbog manjka natjecateljica prebačena je u višu težinsku skupinu. Snježani je ovo bio prvi meč u životu i odlično se nosila s protivnicom iz Zagreba. Iako je izgubila na bodove, pokazala je izuzetnu srčanost u ringu i opravdala je trenerovo povjerenje.  

Šibenskim natjecateljicama u kutu je bio trener Damir Lambaša, a voditelj puta je bio predsjednik kluba Darko Mikulandra.

 

 

  Objavljeno: 02.05.2017, 10:37h