Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Punoljetni Motovun dolazi na tvrđavu sv. Mihovila

Punoljetni Motovun dolazi na tvrđavu sv. Mihovila

 

 

 

Proslava 18. rođendana Motovun Film Festivala  održat će se  u četvrtak, 13. 8. u 10,00 sati na Gorici, kod galerije sv. Krševana. Matku Buriću, producentu Motovun Film Festivala čestitat će  Gorana Barišić Bačelić, voditeljica odjela za upravljanje fortifikacijskim sustavom i  gradonačelnik  Željko Burić, a zajedno će predstaviti selekciju filmova ovogodišnjeg Motovun Film Festivala u Šibeniku: Mihovil gleda filmove!

Motovun Film Festival od svojih je početaka posvećen filmovima nastalim u malim kinematografijama i nezavisnim produkcijama, filmovima koji nose ideju, snažnu priču i inovativnost.

 Na šibensku tvrđavu sv. Mihovila stiže šest filmskih naslova iz središnjeg filmskog programa MFF-a po izboru selektora Jurice Pavičića i Milene Zajović. Filmovi će se prikazivati od 13.do 15. kolovoza, a ulaznice se mogu  kupiti na blagajnama tvrđave svaki dan od 8.30 do 22 sata, na štandu kod HNK Šibenik na Poljani (9-12 i 20-22 h), u Muzeju grada Šibenika (10-18 h) i preko sustava croatia-tickets.com.

Članovi Kluba prijatelja uz predočenje svojih članskih iskaznica mogu na navedenim prodajnim mjestima potpuno besplatno predignuti svoje festivalske ulaznice, dok za sve ostale cijena jednodnevne ulaznice iznosi 25 kuna i 60 kuna za festivalsku.

  Objavljeno: 12.08.2015, 14:29h