Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

Putovanje kroz vrijeme za djecu na tvrđavi Barone

Putovanje kroz vrijeme za djecu na tvrđavi Barone

 

 

U subotu, 23. veljače, Tvrđava kulture Šibenik predstavlja dvije nove radionice iz edukativnog programa Moja tvrđava znanja. Mladi naraštaji imat će priliku učiti o ličnostima i događajima koji su obilježili bogatu povijest grada Šibenika – na mjestu gdje je dio te povijesti ispisan!

 

Prva radionica, „Portret starog Šibenika“, započinje projekcijom nagrađivanog dokumentarnog filma „Barone“. Kroz film djeca će upoznati život Šibenika 17. stoljeća i naučiti više o bitkama koje su se vodile tokom Kandijskog rata te svoje znanje provjeriti kvizom. Radionica započinje u 10:30 sati i primjerena je za uzrast od 10 godina naviše.

 

Radionica „Šibenski vremeplov“, koja započinje u 12 sati, djecu će na zanimljiv i interaktivan način povesti na putovanje kroz bogatu prošlost našeg grada. Radionica je primjerena za djecu od 9 godina naviše.

 

Kako je broj sudionika radionica ograničen, zainteresirani prijavu mogu poslati na mail adresu Kluba prijatelja: klub.prijatelja@tvrdjava-kulture.hr. Detalji o radionicama dostupni su na web stranici Tvrđave Barone.

 

Ulaz na tvrđavu slobodan je u subotu i nedjelju, 23. i 24. veljače, stoga protegnite korak i ne zaboravite zaviriti u posebnu ponuda bistroa Barone!

 

 

 

  Objavljeno: 22.02.2019, 11:48h