Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

"950 godina ljubavi" - Danas od 18 sati prodaja lampiona

"950 godina ljubavi" - Danas od 18 sati prodaja lampiona

 

 

Na glavnom gradskom trgu Poljana sutra na Badnjak, 24. prosinca 2016. , s početkom u 22, 30 sati održat će se manifestacija pod nazivom „950 godina ljubavi“ kada će se u zrak pustiti 950 lampiona. Po jedan lampion za svaku godinu grada Šibenika.

 

Voditelj programa će građane navoditi te će svi lampioni biti  istodobno pušteni u zrak kako bi Šibenik spektakularno uplovio u božićnu noć.

 

Organizatori ove manifestacije koja se odvija u sklopu ovogodišnjeg adventskog sajma „Adventura“ su Grad Šibenik , TZ grada Šibenika i agencija Samarcanda.

 

Lampioni će se prodavati po cijeni od 30,00 kuna na štandu ispred Hrvatskog narodnog kazališta u Šibeniku te u kućicu u Perivoju Roberta Visianija počevši od danas od 18,00 h te sutra cijeli dan.

 

Prihod od prodaje će biti uplaćen na račun za pomoć Mati Braliću – slijepom dječaku kojemu je za nastavak školovanja potrebna skupa didaktička oprema.

 

 

Pozivamo sve građane da se priključe ovoj jedinstvenoj akciji i pomognu našem malom Mati. Pokažimo zajedno svoju ljubav prema Šibeniku! 

  Objavljeno: 23.12.2016, 12:22h