Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

"Kako bi živjeli bez začina" rad učenika i profesora Šibenske privatne gimnazije u sklopu europskog projekta „Food for thought"

"Kako bi živjeli bez začina" rad učenika i profesora Šibenske privatne gimnazije u sklopu  europskog projekta „Food for thought"

 

 

Učenici i profesori Šibenske privatne gimnazije s predstavnicima još 11 škola iz Europske unije sudjeluju u projektu "Hrana za razmišljanje"( "Food for thought"). U sklopu tog projekta pripremili su i rad pod naslovom "Kako bi živjeli bez začina" na temelju biljaka koje rastu u Samostanskom vrtu, u sklopu Šibenske privatne gimnazije. Tim povodom učenici i profesori otputovali su krajem prošlog tjedna u Amsterdam i belgijski grad Eeklo.

 

"Food for thought" je projekt suradnje srednjih škola koji se provodi prema EU Comenius programu cijeloživotnog učenja koji potiče mobilnost  i razmjenu predstavnika različitih europskih školskih sustava. Do kraja ove godine učenici Šibenske privatne gimnazije sudjelovat će na još pet takvih susreta, a i oni će biti domaćini učenicima iz drugih europskih zemalja. 

  Objavljeno: 05.11.2012, 12:36h