Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

"Nova u Docu" i prijatelji manifestacije daruju građane

"Nova u Docu" i prijatelji manifestacije daruju građane

 

 

„Nova u Docu“ daruje i zove: napravite đir do Katedrale sv. Jakova u petak, u 10 sati ujutro i odaberite svoj dar! 

Najljepše doba godine nam stiže. Prva svijeća na adventskom vijencu već gori, a počeli su se pakirati i prvi darovi. Svi koji iz nekog razloga ne mogu pronaći svoje čizmice, ili ih nemaju vremena očistiti, dok god su u điru, nemaju razloga za brigu.

Naime, „Nova u Docu“ svima želi sretan dan sv. Nikole, te poziva i male i velike Šibenčane da dođu ispred Katedrale po svoj dar iznenađenja! Bilo tko se zatekne ispred Katedrale na vrijeme, imat će priliku kući ponijeti jedan od raznih darova. Požurite, jer su količine ograničene! Točnije, darova je trideset i četiri.

A što se točno krije u darovima? To nećemo otkriti, neka ostane iznenađenje. Ipak, „Nova u Docu“ zahvaljuje prijateljima manifestacije koji su ove godine odlučili uskočiti u ulogu Sv. Nikole! Oni su: Nacionalni Park Krka, Autotim Tokić, Dalmare centar; odnosno Nike, Cinestar, Mc'Donalds i restoran Paparazzi, te ugostitelji staroga dijela grada Šibenika, Pizzeria Kike, No.4, Valerija, Anima Mare, Bono, Azimut, Domino, Down Town, Rakijarnica, Giro Espresso, Kavana Medulić, Pizzeria Forum .

Nakon darova u petak, ne propustite otvorenje 21. Božićnih čarolija i veliku povorku Djeda Božićnjaka u subotu, 7. prosinca. Kočija Djeda Božićnjaka krenut će u 11.15 sati s Baldekina prema Docu , gdje će se pridružiti regati krstaša. U sportskoj dvorani OŠ Meterize, u 18 sati počinje i svečano otvorenje Božićnih čarolija, uz nastupe dječjih zborova, mažoretkinja, karate kluba Šibenik i gimnastičkih klubova Dišpet i Šibenik…

Budite u điru!

  Objavljeno: 05.12.2013, 07:49h