Službene stranice Grada Šibenika
A Podcrtaj linkove  
Grad Šibenik službene stranice

šibenik.hr

Idi na naslovnicu
Otvori sitemap
Zatvori sitemap
SLUŽBENE STRANICE
GRADA ŠIBENIKA

"Solidarnost na djelu"

 "Solidarnost na djelu"

 

 

Akcija se provodi pod nazivom "Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija". U akciji će se prikupljati odjeća, obuća, hrana, novac i druga materijalna dobra po odluci društava Crvenog križa. Za poklonjeni novac građanima će biti uručen novčani bon zahvalnosti s oznakom vrijednosti, numeriran i ovjeren pečatom društva Crvenog križa s njihovog područja. Svi sudionici u akciji bit će uočljivo označeni znakom Crvenog križa.

 

Sredstva će se prikupljati i putem donatorskog telefona Hrvatskog Crvenog križa broj 060 90 11, cijena poziva je 6,25 kn ( PDV uključen). Prikupljena novčana sredstva bit će korištena za pomoć sugrađanima u Tjednu solidarnosti, od 8. do 15. prosinca 2012. godine.

Prema dosad prispjelim podacima ovogodišnja akcija "Solidarnost na djelu" provodit će se u 97 (od 110) gradskih i općinskih društava Hrvatskog Crvenog križa i to je jedna od najvećih humanitarnih sabirnih akcija na području Hrvatske. 

 

Sabirna akcija "Solidarnost na djelu" provodi se kao zajednička akcija općinskih, gradskih i županijskih društava Hrvatskog Crvenog križa u četvrtak 11. listopada 2012. godine.

  Objavljeno: 10.10.2012, 09:30h